Dynastia Tudorów
Myślę, że bardzo dobrym pomysłem byłoby zorganizowanie jakiegoś spotkania. Oczywiście, w najbliższym czasie jest to niemożliwe ze względu na różne sprawy ale sądzę, że maj lub czerwiec byłby idealnym terminem. Pozostaje jeszcze kwestia miejsca spotkania. Jakie miasto? Ja mieszkam w Gnieźnie, jest to jakieś 50 km od Poznania jakby ktoś nie wiedział Więc Poznań dla mnie byłby idealnym miejscem. A Wam dziewczyny, jakie miasto pasuje?
Niech Bóg Was Błogosławi, moje Panie!
Użytkownik
Myślę,że uda nam się znaleźć dogodne miejsce dla wszystkich fanów Tudorów. Właśnie ważny jest też miesiąc spotkania aby wszystkim pasował.
Ja w maju mam matury i ostatnią będę pisać 18.05 także myślę że koniec maja lub początek czerwca mi jak najbardziej odpowiada. Nie wiem co z maturami ustnymi, czy do tego czasu już będą czy nie.
Jak ktoś już wspomniał na Filmweb w Krakowie jest festiwal związany nie tylko z historią Anglii albo bodajże całą. I popieram w 100%. Świetny pomysł aby pogodzić i historię i nasze spotkanie. Już od weekendu zaczynam szyć suknię z Tudorów
Użytkownik
Moja suknia już się szyję
Użytkownik
Znalazłam kobietę w Gdańsku która uszyję mi sukienkę bo sama to nie wiem czy dałabym radę uszyć Znaczy się sukienka jest już szyta
nie mogę się jej doczekać
Ostatnio edytowany przez kasia12363 (2012-01-10 15:48:36)
Koniecznie zrób zdjęcie i wstaw czy to na forum czy na fb Jej, ale zazdroszczę!
Ja właśnie zamówiłam sobie sukienkę na studniówkę. Przypomina dawne suknie, ale tylko ma taki charakter bo tak to ma daleko do mojego ideału ale i tak jestem szczęśliwa
Muszę się zabrać za szycie sukienki oraz realizowanie moich reszty planów związanych z Tudorami
Użytkownik
Jak tylko będzie gotowa to od razu pokażę jeżeli możesz to pochwal się sukienką na studniówkę
Użytkownik
No to już niedługo
Użytkownik
Wszystkie potrzebne rzeczy do sukienki krawcowa załatwia sama